Wij houden van mode! Wij houden er dan ook van om jullie te helpen zoeken naar een unieke outfit, een look een gevoel. 

Dankzij onze jaren ervaring en het wekelijks opvolgen van de laatste trends, maar vooral omdat wij graag luisteren naar de noden en wensen voelt de ontmoeting met de klant in de winkel niet aan als verkopen maar als stylen en soms restylen. 


Via de webshop is dit niet zo gemakkelijk, maar ik wil alvast enkele tips meegeven die ik uit eigen ervaring heb geleerd en ook aan de klant in de winkel meegeef.

Tip 1: Ik hoor in de winkel veel complexen over de bovenarm en ikzelf toon die ook liever niet te bloot. #vrouwendingen Maar als het bandje max 1.5/2cm breed is dan valt de bovenarm minder op dankzij de onblote hals en sleutelbeen. Sinds ik dit zelf heb ondervonden durf ik eindelijk zo'n leuke zomer kleedjes te dragen.

Tip 2: Heb nooit schrik om iets oversized te dragen! Zolang je armen een stuk bloot zijn en/of je je hals goed ziet en/of je enkels of meer van je been zichtbaar zijn dan mag het! In de winkel zie ik, bij vele klanten in verschillende maatjes, dat dit werkelijk ook zo is. Je kan ook altijd een riempje gebruiken om het kleed aan te passen aan uw model.

Tip 3: ALTIJD huidskleurige lingerie dragen, ook in de winter. Bij fijne bandjes geeft het niet dat de BH bandjes worden gezien en bij iets doorzichtige stofjes zal er niets te zien zijn. Tijdens de zomer draag je ook beter een naadloze slip zodat deze niet uittekend bij fijne stofjes.  #stijlvol

Tip 4: Als je een jurk of hemd hebt met een rekker aan de onderkant van de mouw dan kan u deze ook perfect 1/2 lang dragen. Trek de mouw op tot over de ellegeboog, laat de rekker daarboven en laat het mouwtje mooi overhangen. Geen rekker in de polsband; gebruik een haarrekker om de mouw op de houden.

© 2020 - 2024 Foobia Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel